robafbeeldinggroot_1_20210625_142339

Maak kennis met Rob, onze verzekeringsspecialist!

juni 2021

Deze keer is het de beurt aan Rob om zich aan jullie voor te stellen. Ook hij is afgelopen jaar onderdeel van ons team geworden. Wil je Rob beter leren kennen? Lees dan snel verder! 

Wil je jezelf eens voorstellen? Wie ben je, waar woon je?

Mijn naam is Rob Kühnen. Ik ben getrouwd met Cora en wij hebben twee dochters, Jolijn en Noëlle. Samen met ons gezin wonen wij al ruim 20 jaar in Waarder.

Wat doe je bij Rien Regelt?

Binnen Rien regelt houd ik mij voornamelijk bezig met verzekeringen voor particulieren relaties en ondernemingen. Belangrijke risico’s als materiële zaken, maar ook de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid van de ondernemer en diens personeel bespreek ik en hiervoor maak ik passende oplossingen.

Hoe ben je hier terecht gekomen?

Via een aantal interessante gesprekken met Rien en een goede kop koffie.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor werkte ik als ZZP’er. In deze functie heb ik bij diverse verzekeraars en tussenpersonen gewerkt met grote diversiteit aan opdrachten.

Is er in de afgelopen jaren veel veranderd in jouw vakgebied? Vind je dit positieve veranderingen of niet? 

Zeker, er is veel veranderd. De “brand” verzekeringsmarkt is verhard zoals wij dit noemen. Verzekeraars zijn kieskeuriger geworden als het gaat om het accepteren van risico’s. Een voorbeeld daarvan is het verzekeren van zonnepanelen op, met name, bedrijfsgebouwen. Veel branden ontstaan door gebreken in de elektrische installatie. Zonnepanelen maken hiervan een onderdeel uit.

Wat vind jij het leukst aan je werk?

De diversiteit van ondernemers in de diverse branches. Allemaal hebben deze dezelfde drive en ambities, ieder binnen het vakgebied waarin ze werkzaam zijn en vaak met veel passie. Hen helpen hiermee geeft positieve energie.

Heb je altijd al willen doen wat je nu doet?

Nee ik wilde piloot worden, totdat ik hoogtevrees kreeg.

Hoe zou je het liefst een vrije dag invullen?

Op een zomerse dag ben ik graag met mijn bootje op het water. Naast dat het de perfecte plek is om een zomerse dag door te brengen, is het heerlijk relaxed. En ook Nederland is mooi vanaf het water.

Wat is je favoriete vakantieland en waarom?

Bovenal Italië en daarna Oostenrijk. Italië heeft een prachtige natuur en ook mooie steden. De mensen zijn er vriendelijk en het eten blijft geweldig.

Wat is de belangrijkste les die je tot nu toe hebt geleerd en die je ook aan anderen mee wil geven?

Ik ben wel een favoriet van het Omdenken. 

'Als je ergens voor gaat loop je het risico te verliezen.

Als je er niet voor gaat, heb je al verloren!'